De Herentalse Emily Van Tendeloo heeft hoge ogen gegooid op de verkiezing van Miss Exclusive 2012. Ze won één van de nevenklassementen en mag naar Barbados.

De kersverse Miss Exclusive 2012 is Lisa De Mulder.

Er werd ook een speciale prijs uitgereikt aan Emely Van Tendeloo uit Herentals.

Zaterdagavond vond in het unieke decor van de Zebrastraat in Gent de finale plaats van Miss Exclusive 2012. De wervelende show met uitmunde défilés, originele choreo's en knallende muzikale acts van Funda en Kaye Styles was een absolute streling voor het oog en het oor. De tweede editie van Miss Exclusive werd een bijzonder felle strijd tussen de 10 ijzersterke finalistes die aan elkaar gewaagd waren.

Er waren  2 speciale prijzen :

- Emely Van Tendeloo (18 jaar - Herentals) won de Missitems Award en mag in oktober naar Barbados om België
te vertegenwoordigen op de Miss Humanity International 2011 verkiezing.

- Julie Vanmechelen (19 jaar - Rekkem) won de Prijs voor de Beste Individuele Promotie en mag in oktober naar de internationale verkiezing Miss Civilization of The World Exclusive 2011 die plaatsheeft in Cyprus.

Organisator Ken Stevens schreef zaterdagavond geschiedenis. Voor het eerst in de Belgische Misswereld werden er geen eredames verkozen maar gaat het komende jaar alle aandacht naar Miss Exclusive 2012.

Organisator Ken Stevens: 'Ik heb er bewust voor gekozen om enkel een Miss te kiezen en het traditionele concept van 2 of meerdere eredames achterwege te laten. Ik wil hiermee nog eens aantonen dat mijn verkiezing vernieuwing en durf nastreeft en zich hiermee onderscheidt van alle andere missverkiezingen'.

Nu de tweede Miss Exclusive gekroond is, worden de inschrijvingen voor Miss Exclusive 2013 officieel voor open verklaard. Inschrijven kan via de website www.missexclusive.be.